dinsdag, 22 januari 2019
 • 01
  01
 • 02
  02
 • 03
  03
 • 04
  04

OUNL, Open Universiteit Nederland

Kan informatie-uitwisseling met klanten niet makkelijker? Wat kost dat? Welke oplossing past in de bedrijfsstrategie? Is zo'n oplossing duurzaam? Om deze vragen te beantwoorden is actuele kennis over het vakgebied, tools en toepassingen in uw organisatie nodig. In de informatica-opleidingen van de OUNL ligt de nadruk op het toepassen van actuele kennis en vaardigheden op academisch niveau in de eigen werksituatie. U verdiept uw kennis en doorgrondt de achterliggende theorie en praktijk. Voortaan kunt u als academisch geschoolde ict-professional het heden en de toekomst in uw eigen organisatie bepalen. U zult waardering krijgen voor uw vakmanschap en initiatieven.

Internationale titel

Na afronding van de bacheloropleiding mag u de titel Bachelor of Science (BSc) voeren. Voor de masteropleiding is dit Master of Science (MSc). Deze titels zijn internationaal erkend.

De opleidingen van de faculteit Informatica bieden:

Een brede basiskennis van informatica, communicatietechnologie, internetontwikkelingen en sociale en bedrijfskundige aspecten van ict. Competentie om in een bedrijfscontext van beperkte complexiteit ict-toepassingen te initiƫren. Kennis om ict-systemen te beheren, ontwikkelen en exploiteren.
Kennis om zelfstandig een afstudeeronderzoek op academisch niveau uit te voeren.
Aandacht voor het opdoen en toepassen van praktische leerervaringen.

De faculteit Informatica heeft de volgende opleidingen:

Bacheloropleiding Informatica
Masteropleiding Computer Science.

U kunt ook commerciƫle opleidingen volgen:

Gecertificeerd software architect
Gecertificeerd Javaprogrammeur

www.ou.nl